Middenin de polders van het mooie Maasland ligt het park van Tennisvereniging De Commandeur.


Door de perfecte ligging is het park prima te bereiken en kunnen onze leden genieten van het tennissen in een natuurlijk omgeving. Uiteraard zien wij onze leden graag op de fiets komen, maar er is ook een grote parkeerplaats waar voldoende auto’s geparkeerd kunnen worden.

Onze vereniging beschikt over 3 compleet nieuw aangelegde Smashcourt banen, 6 gravel banen en 1 minibaan, welke dagelijks worden onderhouden door onze groundsman. Onze smashcourt-en gravelbanen zijn verlicht, waardoor er gedurende het hele seizoen tot 23.00 uur getennist kan worden. Ons clubhuis, Baan 10, is de perfecte plek om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Baan 10 is van alle comfort en gemakken voorzien.

De enthousiaste en gemotiveerde commissies zorgen er voor dat er op Tennisvereniging De Commandeur altijd gezelligheid is. De jeugdcommissie is zeer actief voor onze jonge leden (Jeugdacitviteiten),de toernooicommissie verzorgt gedurende het hele jaar leuke toernooien en de feestcommissie zorgt voor de nodige entertainment.

Ook gedurende de wintermaanden kan er op Tennisvereniging De Commandeur goed getennist worden. De nieuwe Smashcourt banen in combinatie met onze blaashal zorgen samen voor 3 goed bespeelbare banen van oktober t/m maart. Ook tennissers die geen lid zijn van onze vereniging kunnen tijdens de wintermaanden bij ons een baan huren.


De Commandeur is een vereniging voor jong en oud!


Adres: Baanderheer 18
3155 NA
Maasland
Telefoon: 010-5920559


Ogenblik a.u.b. ...