Met het drukbezochte Dubbelparktoernooi nog in ons achterhoofd willen we jullie nu graag  uitnodigen voor het gezellige 2 x 12 toernooi op 31 augustus en 1 september

 

Dit wil je toch echt niet missen! Een weekend met veel tennis, optredens, muziek, gezelligheid en natuurlijk lekkere versnaperingen. Het thema dit jaar is ‘Around the World’. Zoek je mooiste landenoutfit uit, er zijn mooie prijzen te verdienen voor de leukste outfit. 

Tijden veranderen en zo ook het 2 x 12 toernooi. Dit jaar wordt als proef het toernooi op VRIJDAGAVOND en ZATERDAG gespeeld. We starten vrijdagavond om 18.00 uur en tennissen door tot 24.00 uur. Zaterdagochtend starten we om 08.00 uur en spelen tot 22.00 uur. Daarna volgt de prijsuitreiking en de gezellige 2 x 12 feestavond! Gedurende de vrijdagavond, zaterdagmiddag én zaterdagavond hebben we live muziek!

Het is belangrijk dat alle deelnemers zich vrijdagavond uiterlijk 17.30 uur aanmelden bij het toernooihok.
Je kunt je samen met je partner voor 1 onderdeel inschrijven (Dames Dubbel – Heren Dubbel of Mix Dubbel). Geef aan of jullie beginner/ gevorderd /vergevorderd zijn. Mensen van buiten de vereniging zijn weer van harte welkom om mee te doen als introducé.

 

Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon. Mocht je niet op komen dagen dan word je uitgesloten van deelnamen aan het 2 x 12 toernooi van volgend jaar.Als je een foutje maakt bij de inschrijving kun je het formulier opnieuw oproepen en je inschrijving aanpassen.

Schrijf je snel in, want VOL is VOL! De inschrijving sluit op 24 augustus (maximaal 184 koppels).

Met sportieve groeten,
De Toernooi-, feest- & barcommissie.

 


Ogenblik a.u.b. ...