Bekijk en download hier de nieuwsbrieven.

Verandering binnen de tennisschool
   (23-08-2017)

Vanaf 1 oktober 2017 zal het team in zijn huidige vorm veranderen van samenstelling. Beide clubs (de Commandeur en T.V. Maasland) en ik waren opzoek naar een nieuwe opzet, om het jeugdtennis een extra impuls te geven voor de huidige jeugdleden en de nieuwe jeugdleden!!

Daar horen extra activiteiten en begeleiding bij, naast de bestaande activiteiten vanuit de clubs. De nieuwe opzet zal er voor zorgen dat er meer, frequenter en met meer regelmaat activiteiten worden gepland vanuit de tennisschool en de gezamenlijke Maaslandse Jeugd Commissie (MJC)!

Denk hierbij o.a. aan het opzetten van, clinics, schooltennis, uitwisseling met andere clubs, feestavond en begeleiding competitie tennis!!

Met als doel: het enthousiasmeren van jeugd voor tennis en laten ervaren hoe leuk de sport is! En zo ook extra binding met de club te verkrijgen. Jeugd heeft immers de toekomst!!!

Om deze opzet te realiseren, was het tijd om een extra vast en herkenbaar gezicht te introduceren.

Ik ben dan ook blij en trots dat ik Corina Schilder kan introduceren als nieuwe (jeugd)trainster voor Maasland. Zoals jullie in haar kennismakingsstukje hier onder kunnen lezen, zien jullie ook waarom Corina geweldig past in de nieuwe opzet voor de toekomst van de tennisjeugd bij de clubs en de tennisschool!!

Door deze wijziging zal het team vanaf 1 oktober een andere invulling hebben!! Wij wensen Linda Melis heel veel succes en willen wij haar bedanken voor haar inzet zowel op het sociale en sportieve vlak bij club!

Wij hebben er veel zin en gaan ervoor om de nieuwe opzet een succes te maken voor alle jeugd en toekomstige jeugd!!

 

Met vriendelijk groet,

David van Aalst

 

 

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen!

 

Mijn naam is Corina Schilder, 49 jaar, geboren in Volendam, wonende in Vlaardingen, single, moeder van 2 volwassen dochters en een golden-retriever! Tennis zit er vanaf jong in, ik was 8 jaar toen ik begon en eigenlijk al heel snel wist ik dat ik tennislerares wilde worden! Op mijn 18e had ik mijn KNLTB licentie binnen en ben ik gaan lesgeven! Dit is al jaren mijn passie! Na 30 jaar les geven vind ik dit nog steeds zo leuk om te doen! Ook nu ben ik bezig met het volgen van vervolg cursussen via de KNLTB, om bij te blijven met de veranderingen op het leergebied van alle doelgroepen!!

Ik heb vroeger veel gespeeld en was erg actief in het circuit. Mijn hoogste ranking is 3 geweest en ik ben dat nog steeds in de dubbel! Jarenlang allerlei toernooien gespeeld en tot 2 jaar terug nog actief in de competitie.

Ik heb op verschillende parken lesgegeven, maar de langste tijd was bij Tennisschool Rob Koutstaal in Rotterdam, hier heb ik 23 jaar lesgegeven. In 2013 ben ik voor mezelf begonnen in Charlois bij TV Intra 2000. Daar organiseerde ik van alles voor de jeugd en regelde ik de competitie en was ik het enige aanspreekpunt bij gebrek aan een bestuur en commissies. Dus weet ondertussen wat aanpakken is en ben zeer gedreven in het organiseren van toernooitjes en vind dit ook leuk om te doen!

En nu mag ik vanaf 2 oktober op jullie geweldige parken, onder leiding van de tennisschool, de lessen verzorgen! Hier heb ik echt super veel zin in! Ook ga ik een actieve rol krijgen bij het organiseren van evenementen. Ik hoop dat ik van toegevoegde waarde zal zijn voor jullie clubs, en ik hoop jullie snel te mogen leren kennen! 

Groetjes Corina Schilder

 

 


Ogenblik a.u.b. ...